Mintha tegnap lett volna… 2019 januárjában indult útjára a Shopping Vektor, a „Tudatos vásárlás segítője”. Az elmúlt szűk egy évben több, mint 80 tanácsadó és termékbemutató cikket publikáltunk a háztartási gépek iránt érdeklődők számára. E mellé márciustól rendszeresen megjelenő piaci hírekkel és érdekességekkel is találkozhat az s-vektor.hu – ra látogató olvasó.

Innováció

Beszámoltunk a legfrissebb 2019-es innovációkról, hogy néhányat megemlítsünk: az intelligens adagolással rendelkező mosógépet a Bosch-tól,ami saját maga adagolja a szükséges mosószer és öblítő mennyiséget a mosáshoz. A Whirlpool Dual No Frost hűtőszekrényét, ami akár 15 napig friss élelmiszereket ígér. Az AEG és Electrolux mosogatógépek Quick Select névre hallgató, forradalmian egyszerű kezelési felülete mellett sem mentünk el, ennek is szenteltünk egy cikket.

Hirdetés

Dizájn

A 2019-es év a külcsín tekintetében is tartogatott újdonságokat. Az idén ismerhettük meg a Samsung extravagáns BESPOKE hűtőszekrény családját, amely a háztartási gépektől szokatlan módon színes és letisztult arculattal tűnik ki a kínálatból. Nem utolsó sorban beszámoltunk a Whirlpool iF Design díjjal jutalmazott készülékeiről is.

Érdekességek

A háztartási gépek világát számos aspektusból megközelítettük. Így körüljártuk, hogy forintálisan milyen költséggel jár egy mosogatógép használata, hasonló módon a hőszivattyús és kondenzációs szárítógépek fogyasztását is összehasonlítottuk. Kevésbé ismert érdekességeket gyűjtöttünk csokorba a mikrohullámú sütők működéséről, és olyan sokakat foglalkoztató technológiákat is külön nagyító alá vettünk mint például a No Frost hűtési rendszer.

A háztartási gép piaccal is foglalkoztunk, így hírt adtunk az okos készülékek piaci növekedéséről Európában, a Gorenje márka magyarországi térnyeréséről, de a Black Friday eredetéről is írtunk.

Egy szó mint száz, történésekben és írásokban gazdag első évet zár a Shopping Vektor. Az egyre magasabb olvasottság és a pozitív visszajelzések pedig muníciót nyújtanak ahhoz, hogy 2020-ban a megújult lendülettel folytassuk.

Köszönet mindenkinek, aki 2019-ben ellátogatott az s-vektor.hu-ra!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved