A Whirlpool csoport több márkája tervezési díjban részesült az idei iF Design díjátadón. A konyhai és mosási kategóriákban összesen 17 díjat ítéltek oda a csoport márkáinak.

Mi az az iF Design díjátadó? A hannover-i központú iF International Forum Design GmbH évenként megrendezésre kerülő eseménye. Az 1953-ban alapított, nagy múltú szervezet 2019-ben 6400 pályázott termék közül, 67 szakértőből tervezőből álló zsűri segítségével választotta ki az elismerésben részesülő termékeket. Az iF kitűzött célja az egyszerre innovatív és felhasználó központú tervezés támogatása, segítése.

Hirdetés

A díjazásban részesült készülékek

  • A Bauknecht márka beépíthető sütőből és mikrohullámú sütőből álló kollekcióját a jól megkülönböztethető egyedi küllem, a sokoldalúság és a magas teljesítmény okán ismerték el.
  • A KitchenAid mosogatógép tartozéka, az összecsukható borospohár tartó is díjban részesült. Az indoklásban a tetszetős esztétikát, a funkcionalitást, és a felhasználók számára nyújtott rugalmasságot emelik ki.
  • A Whirlpool „W” hűtés kollekciója több tagját is jutalmazták. Többek között a 4 ajtós hűtőszekrényt és a keskeny mosogatógépet. Méltatva a készülékek előkelő megjelenését és a 6. érzék technológia remek integrálását, ami mindennapi fogyasztói igényekre nyújt megoldást.
  • Az Indesit „Push and Go” szárítógépe pedig a szépen ívelt, lekerekített formáival, a felhasználó számára könnyen értelmezhető kijelzőjével nyerte el a zsűri tetszését.

„Az emberek azt szeretnék, hogy a hétköznapi környezetük is inspirálja őket. Ugyanakkor a teljesítményt is igénylik.” – Mondta J.Mays, a Whirlpool Corporation vezető tervezője. – „A mi célunk, hogy az innovációt és a design-t megjelenjen készülékeink minden aspektusában. Ezen dolgoznak csapataink minden nap. Örömmel tölt el, hogy munkánkat a rangos iF díjakkal méltatták.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved