A Whirlpool csoport több márkája tervezési díjban részesült az idei iF Design díjátadón. A konyhai és mosási kategóriákban összesen 17 díjat ítéltek oda a csoport márkáinak.

Mi az az iF Design díjátadó? A hannover-i központú iF International Forum Design GmbH évenként megrendezésre kerülő eseménye. Az 1953-ban alapított, nagy múltú szervezet 2019-ben 6400 pályázott termék közül, 67 szakértőből tervezőből álló zsűri segítségével választotta ki az elismerésben részesülő termékeket. Az iF kitűzött célja az egyszerre innovatív és felhasználó központú tervezés támogatása, segítése.

A díjazásban részesült készülékek

  • A Bauknecht márka beépíthető sütőből és mikrohullámú sütőből álló kollekcióját a jól megkülönböztethető egyedi küllem, a sokoldalúság és a magas teljesítmény okán ismerték el.
  • A KitchenAid mosogatógép tartozéka, az összecsukható borospohár tartó is díjban részesült. Az indoklásban a tetszetős esztétikát, a funkcionalitást, és a felhasználók számára nyújtott rugalmasságot emelik ki.
  • A Whirlpool “W” hűtés kollekciója több tagját is jutalmazták. Többek között a 4 ajtós hűtőszekrényt és a keskeny mosogatógépet. Méltatva a készülékek előkelő megjelenését és a 6. érzék technológia remek integrálását, ami mindennapi fogyasztói igényekre nyújt megoldást.
  • Az Indesit “Push and Go” szárítógépe pedig a szépen ívelt, lekerekített formáival, a felhasználó számára könnyen értelmezhető kijelzőjével nyerte el a zsűri tetszését.

“Az emberek azt szeretnék, hogy a hétköznapi környezetük is inspirálja őket. Ugyanakkor a teljesítményt is igénylik.” – Mondta J.Mays, a Whirlpool Corporation vezető tervezője. – “A mi célunk, hogy az innovációt és a design-t megjelenjen készülékeink minden aspektusában. Ezen dolgoznak csapataink minden nap. Örömmel tölt el, hogy munkánkat a rangos iF díjakkal méltatták.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved