Vissza az alapokhoz – új háztartási termékcsaláddal jelentkezik az LG

Háztartási gépek új szériáját készül bemutatni az LG. A 2023-as CES kiállításra hangolódva sajtóközleményt adott ki a dél-koreai gyártó idén piacra szánt termékeiről. Lényegre törő, letisztult dizájn, időtlen minimalizmus. Ilyen jelzőkkel jellemzik újdonsült készülékeiket. Saját bevallásuk szerint a „Vissza az alapokhoz” mottó volt a vezérelvük tervezéskor.

Az új arculatnak az is nem titkolt célja, hogy jól illeszkedjenek a gépek bármilyen belső térhez, klasszikus és modern stílushoz egyaránt. A kezelhetőség tekintetében pedig továbbra is az egyszerű, felhasználóbarát megközelítés fog dominálni ígéretük szerint.

Hirdetés

Az új termékcsaládban hűtőt, mosógépet, mosogatógépet, szárítógépet és tűzhelyet is találunk majd. Az összes kompatibilis lesz az LG ThinQ™ okosotthon alkalmazással.

A fenntarthatóság jegyében célkitűzésük volt, hogy minél több újrahasznosítható és minél kevesebb kopó alkatrészből álljanak össze az új készülékek. A gyártáshoz szükséges energiamennyiséget is csökkentették és maguk a készülékek is energiatakarékosabbak mint elődeik.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved