15 napig friss zöldséget és gyümölcsöt ígér a Whirlpool

A rohanó mindennapokban kivel ne történne meg, hogy megfeledkezik az ételről a hűtőben? Megszomorodik a gyümölcs, száradásnak indul a felvágott és még sorolhatnánk. A kidobott élelmiszer helyett újat veszünk, ami anyagi tekintetben sem költséghatékony és a környezetünk fenntarthatóságát sem segíti. De sajnos, akinek zsúfoltak a napjai, annak nem mindig van lehetősége tudatosan és tervezetten intéznie az élelmiszerek beszerzését és elfogyasztását. Erre a problémára ígérnek részmegoldást a Whirlpool új, „W” Collection Dual No Frost hűtőszekrényei.

A fenntarthatóság és a pazarlás csökkentése most egy igazán trendi téma, ami sok mindenkit foglalkoztat. Így hát cseppet sem meglepő, hogy a Whirlpool, mint annyi gyártó, erre hegyezi ki új hűtőszekrényeinek marketing kampányát. De vajon csak üres ígéretről van szó, vagy valódi segítséget kapunk a Dual No Frost hűtőszekrényektől?

Hirdetés

Whirlpool Dual No Frost hűtőszekrény

A Whirlpool Dual No Frost technológiája azt foglalja magában, hogy külön keringető rendszer van a normál hűtőtérben és a fagyasztóban. Ebben különösen forradalmi nincs, de mindenképpen hatékony. Ami ennél már izgalmasabb, az a 70% körüli belső páratartalom. Hiszen a no frost hűtőszekrényeket éppen azzal támadják, hogy azoknál száraz a hűtőtérben a levegő, így az ételek hamar kiszáradnak. Úgy tűnik, ezt egyre hatékonyabban sikerül kiküszöbölni.

Dual No Frost rendszer

Fresh Box + Fresh Pad

A fent nevezett hűtőszekrény család specialitása a Fresh Box fiók is, ami integrált páratartalom szabályzóval rendelkezik. Ezt tetézik még egy Fresh Pad fantázianévre hallgató lyuggatott tartópárnával, ami a gyártó leírása szerint: biztosítja a friss élelmiszerek legjobb megőrzését. A rácsok elválasztják a gyümölcsöket és a zöldségeket az általuk kibocsátott nedvességtől, míg egy speciális antibakteriális adalékanyag akár 99,9% -kal csökkenti a káros baktériumokat a rács felületén.

Fresh Box és Fresh Pad

6. érzék technológia

A Whirlpool védjegyévé vált technológia a Dual No Frost hűtőszekrények esetében a külső hőmérséklet változásaihoz igazodva, automatikusan szabályozza a hűtési hőmérsékletet a készülékben. Tehát amikor felmelegszik a helyiség akkor csökkent, ha pedig hideg van kint, akkor emel a belső hőmérsékleten.

15 napig friss gyümölcs?

A Whirlpool „W” Collection termékcsaládjába tartozó Dual No Frost hűtőszekrények tehát azt ígérik, hogy a bennük tárolt zöldségek és gyümölcsök akár 15 napig is frissek maradnak. Ez egy szimpatikus ígéret és mivel hivatalos tesztek alapján állapították meg ezt a frissentartási időtartamot, ezért joggal szavazhatunk nekik bizalmat.

Az érintett „W” Dual No Frost modellek:

  • Whirlpool W9 821 D OX H
  • Whirlpool W9 931 D KS
  • Whirlpool W9 931 D B H

Az alábbi videón pedig vizuálisan is bemutatásra kerül a Whirlpool újdonsága:

Whirlpool „W” Collection Dual No Frost hűtőszekrények

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved