Ezek most a legjobb ingyenes online PDF szerkesztők

A köztudatban kevésbé elterjedt, de a PDF dokumentumok is szerkeszthetőek az arra megfelelő, akár ingyenes szoftverrel. Egy ilyen megoldással költséges vagy más esetben hosszadalmas kínlódást spórolhatunk meg magunknak. Hiszen nem kell a PDF-et egyéb , szerkeszthető formátumba átkonvertálnunk vagy fizetős PDF szerkesztő programra áldoznunk.

A PDF formátum napjainkban megkerülhetetlen a mindennapi, üzleti vagy iskolai életben. A PDF dokumentumok előnyös tulajdonsága, hogy azok tartalma nem változik, függetlenül attól, hogy milyen programot használunk a megnyitásához, vagy milyen eszközön tekintjük meg őket.

A gond csak az, hogy ha mégis szerkesztenünk kellene egy PDF dokumentumot, nem túl sok ingyenes megoldást találunk.

A techradar azonban összeállította a legjobb ingyenes online pdf szerkesztők listáját, amit alább utánközlünk

Ingyenes Online PDF szerkesztő alkalmazások

  1. SmallPDF
  2. PDF-XVáltoztató szerkesztő
  3. PDFescape
  4. Sejda
  5. PDFsam Basic

Érdemes tudni, hogy az ingyenes online PDF szerkesztő megoldások szinte minden esetben rákényszerítenek minket némi kompromisszumra. Korlátozott mennyiségű dokumentumot tudunk velük kezelni, vagy esetleg vízjelezik az elkészült fájlt. De az sem ritka, hogy maximalizálják a kezelhető fájl méretét. A listában szereplő online pdf szerkesztőkről ezért érdemes bővebb információra szert tenni használat előtt. Ezekről ITT olvashatsz többet.

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és értesülj elsőként legújabb híreinkről. 😉 –>Facebook oldalunk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved