Háztartási gép teszt – Cikk Válogatás

A Shopping Vektor az elmúlt bő fél évben több, mint 20 háztartási gépeket bemutató és/vagy összehasonlító írással is jelentkezett. Egyaránt érintve a mosógépek, mosogatógépek, hűtők, fagyasztók, szárítógépek, beépíthető konyhagépek témakörét. Ebben a cikkben ezek közül került összeválogatásra kategóriánként 1-1 népszerű háztartási gép teszt.

Hűtőszekrény teszt

A hűtőszekrények több kategóriájával foglalkoztunk több terméket bemutató és összehasonlító teszt formájában, így a pult alá helyezhető és az annál magasabb egyajtós hűtőszekrényekkel is. A legnépszerűbb bejegyzésünk a témában az 5 különböző alulfagyasztós modellt kielemző cikkünk.

Fagyasztószekrény, fagyasztóláda teszt

Azt gondolnánk, hogy a megfelelő fagyasztó kiválasztása egy igazán egyszerű dolog. Azonban a megfelelő méreten felül számos más tényező is meghatározó lehet abban, hogy a későbbiekben mennyire leszünk elégedettek a fagyasztókészülékünkkel. A 3 népszerű fagyasztóláda és szintén 3 keresett fagyasztószekrény típust bemutató írásunkban rámutatunk számos olyan tulajdonságra, amire érdemes figyelni vásárláskor.

Mosogatógép teszt

A mosogatógép választás is egy olyan útvesztő, ahol nem nehéz rossz irányba kanyarodni és elkeveredni a rendkívül széles készülék választék sorai között. A keskeny mosogatógépekkel foglalkozó bemutató tesztünkben 4 különböző árkategóriájú és eltérő tudásszintű készüléken keresztül mutatjuk meg, hogy az adott árkategóriában mit érdemes keresni, mit várhatunk el a pénzünkért.

Tűzhely teszt

A megfelelő tűzhely kiválasztásához is igyekszünk segítséget nyújtani. Két TOP kombinált tűzhelyről is született részletekbe menő tesztünk. Ezeken keresztül mutattuk be, hogy mit kell tudjon napjainkban egy jó ajánlatnak számító tűzhelynek. (Egy több modellt felvonultató és összehasonlító háztartási gép teszt is szerepel terveink között, ezzel egyelőre adósok maradunk.)

Beépíthető sütő teszt

A beépíthető konyhagépet keresőkre is gondoltunk. A beépíthető sütő is olyan termék, amit változatos tulajdonságokkal és széles szín – , illetve dizájnválasztékban kínálnak a kereskedők. Hogy ennek ellenére egyszerű legyen a választás, az általunk elkövetett háztartási gép teszt 5 különbőző árkategóriába tartozó és eltérő tulajdonságokat felvonultató készüléket mutat be és hasonlít össze.

Beépíthető főzőlap teszt

De mit ér egy sütő főzőlap nélkül? A beépíthető főzőlapok elektromos és gázüzemű változatai is igen népszerűek kis hazánkban. A 4 különböző típust körüljáró írásunkban a legnépszerűbb gázfőzőlapokkal foglalkoztunk részletekbe menően.

Mikrohullámú sütő teszt

A mikrohullámú sütő is azon háztartási gépek közé tartozik, amin látszólag nincs sok gondolkodni való. Legyen jó a szín, a méret és melegítsen. Természetesen ez nem igaz, sok egyéb szempont számít a kiválasztáskor és számos olyan tulajdonsága lehet egy mikrohullámú sütőnek, amiről nem is tudunk, pedig hasznát vennénk a mindennapokban. Ezért nagy segítség lehet ez a válogatásunkba bekerült háztartási gép teszt, amiben 5 különböző árkategóriájú és változatos tulajdonságokkal rendelkező mikrót vettünk górcső alá.

Mosógép teszt

Számos cikkünk foglalkozott az elmúlt fél évben a mosógépekkel. Több arra érdemes modell kapott külön bemutatót tesztet, illetve a felültöltős és az elöltöltős mosógépeknek is szenteltünk nagyobb lélegzetvételű, több készüléket összehasonlító cikket. A válogatásunkba az 5 népszerű elöltöltős mosógépet szemléző írásunkat választottuk be.

Szárítógép teszt

Az egyre népszerűbb kategóra választéka is egyre inkább szélesedik a piacon, így kézenfekvő volt, hogy szükséges a témában egy mélyreható háztartási gép teszt részünkről. Egy 7 TOP modellt felvonultató, minden fontos szempontra kitérő bemutató teszt formájában igyekszünk segíteni a szárítógép választás előtt állóknak.

Ez volt tehát a kategóriánként kiválasztott 1-1 háztartási gép teszt, amit ajánlunk figyelmedbe, ha az adott háztartási gép típus vásárlása előtt állsz. A válogatásba be nem került cikkeinket a Bemutatók,Tesztek menüpont alatt találod.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved