A 2019-es IFA kiállításon mutatta be új készülékét a koreai gyártó. A beharangozó szerint a mosógép az „AI DD” és „Turbo Wash 360” technológiáknak köszönhetően gyors, energiahatékony és ami a legizgalmasabb: helyettünk gondolkodik.

LG AI DD okos mosógép 2019 IFA

Intelligens technológia

Az AI DD mosógép fejlesztésénél segítségül hívták a mesterséges intelligenciát. Az LG prezentációja szerint 20 000 különböző mosási minta elemzése alapján készült el az intelligens program, ami a behelyezett ruha anyaga, súlya és típusa alapján automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb programot.

Hirdetés

Ez kímélő mosást eredményez, ami megóvja a ruhákat, ezzel meghosszabítva azok élettartamát. Ez az LG megbízásából készített tesztek szerint a mosógép a szövetszálak károsodását akár 18%-kal képes csökkenteni a hagyományos mosógépekkel szemben.

További tulajdonságok

  • A készülék a jól ismert Direct Drive közvetlen meghajtású motorral van ellátva, ami dinamikus és csendes működést tesz lehetővé
  • Gyorsprogram: A többi LG készülékben található TurboWash opciónál gyorsabb programmal rendelkezik, ami 39 perc alatt képes végezni a ciklussal.
  • Okos otthon funkciók: a mosógép működése bárhonnan követhető az LG ThinQ alkalmazás segítségével. Továbbá a gép kompatibilis az Amazon és a Google okos otthon rendszerével is, így azokkal is kezelhető.

Az AI DD mosógépről további érdekességek olvashatóak az LG oldalán: https://www.lg.com/hu/lg-magazine/markatoertenet/okos-mosogep-ai-dd

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved