5 kiemelkedő játék 2020-ból, PC-re

Ha most azon töröd a fejed, milyen új játékba kezdj bele PC-n, akkor ebben a cikkben biztosan találni fogsz Neked valót. A theverge.com válogatott össze kiváló PC-re kiadott játékokat 2020-ból. A következőkben ezekből válogatunk.

HADES

Ez egy kalandjáték a SUPERGIANT kiadótól. Egy harccal és akadályokkal telitűzdelt görög családi drámát mesél el. Az irányított főhős Zagreusz, Hádész alvilágban élő fia, aki úgy dönt, háta mögött hagyja otthonát és „felszínre tör”. Célja elérését mindenféle nehézségek és holtak sokasága nehezíti, a mi feladatunk ezeken átsegíteni.

Hirdetés

Rajzfilmszerű grafika, pörgős harcokkal tarkított, mozgalmas játékmenet jellemzi a játékot. Az IGN Hungary tesztjében további részleteket találsz a HADES-ról.

STAR WARS: SQUADRONS

Ki ne vágyna egy kis űrharcra egy X-szárnyú vagy egy Tie Fighter pilótafülkéjében ülve? Ez a játék kielégíti az ezirányú igényeket. Az EA szoftverében 6 helyszínen, különböző Star Wars-ból ismert harci járművekkel vadászhatjuk le az ellenséget (és egymást) egy – vagy többjátékos módban egyaránt.

Star Wars: Squadrons trailer

AMNESIA: Rebirth

Ha már régen rettegtél egy jót, akkor a következő játék Neked készült. A történet 1937-ben játszódik, egy repülőszerencsétlenséget követően az algír sivatagban. A főhősünk egy nő, akit belső nézetben irányítunk át a menekülésben és rejtőzésben gazdag, egyébként érdekfeszítő történeten.

Amnesia: Rebirth trailer

AMONG US

2020 egyik legnagyobb sikere. Egy rendkívül egyszerű, mégis szerfelett szórakoztató koncepcióra épül ez a közösségi partyjáték. 4-10 résztvevővel játszunk, egy űrhajó fedélzetén vagyunk. A csapat feladata a hajó karbantartása. Azonban a legénység egyik tagja egy imposztor, akinek az a feladata, hogy a kilététét eltitkolja, a többieket megvezesse. A többi játékosra pedig az a kihívás vár, hogy rájöjjenek, ki a csaló a legénység soraiból…

HORIZON: ZERO DAWN

A Playstation exkluzív zászlóshajóján már PC-n is játszhatunk. A nyílt világú akciójáték korábban már meghódította a PS játékosait, 2020-ban pedig már PC-n is hódít.

A történet egy utopisztikus világban játszódik, ahol a majdnem kihalt emberiség maradéka primitív, törzsi szintű kolóniákban él. A Földet dinoszaurusz robotok uralják. Hősünkkel, a vörös hajú vadászlánnyal itt kell harcolnunk, felfedeznünk és végigvinni történetünket.

Horizon: Zero Dawn trailer

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és értesülj elsőként legújabb híreinkről. ? –>Facebook oldalunk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved