A Pure Q9 az Electrolux újgenerációs álló porszívóinak gyűjtőneve. A svéd gyártó utóbbi időben bemutatott termékei egyöntetűen azt mutatják, hogy az eddig megszokott minőségen felül, ma már az innovatív külső is kiemelt fontossággal bír a tervezőik számára. A Pure Q9 sorozat is ezt a vonalat követi, de azért a belbecs is említést érdemlő ezeknél az álló porszívóknál.

Mit mond az Electrolux a az újdonságáról? „A Pure Q9 az eddigi legelegánsabb, legcsendesebb és legegyszerűbben kezelhető vezeték nélküli álló porszívónk.” Mindez a gyakorlatban a következőt takarja:

Hirdetés

Egy akkumulátoros álló porszívó, amely kézi porszívóként is használható. A porgyűjtést tartályba végzi, ciklon porszűrő rendszerrel. Néhány tulajdonság, ami különlegessé teszi:

Grab & Go töltő

Fal mellé helyezhető töltőállomással rendelkezik a Pure Q9. Ez egyben tároló állványként is funkcionál. A porszívót rácsúsztatva automatikusan megkezdi az akkumulátor feltöltését. Ugyanilyen egyszerűen történik a leemelése is.

Hosszú üzemidő

Akkumulátoros álló porszívóknál hosszúnak számító, maximum 51 perces üzemidővel működik a Pure Q9. A készülék 3 teljesítményfokozattal rendelkezik, magasabb teljesítményen használva ez az idő természetesen rövidülhet.

Ciklon rendszer

Ahogy fentebb említésre került, a porszívó ciklon rendszerrel működik. Ez azt jelenti, hogy a beszívott levegőt centrifugális hatásnak teszi ki. Így a felszívott por a meghatározott helyen fog lecsapódni a tartályban. Ezzel csökkenti a levegőbe visszajutó por mennyiségét. Másik nagy előny, hogy magas portartály telítettség mellett sem csökken a porszívó szívási teljesítménye.

Brush Roll Clean öntisztítás

A Pure Q9 fejében egy a szőrök és szöszök hatékony összegyűjtését segítő forgókefe található. A Brush Roll Clean öntisztító technológiának köszönhetően az erre felakadó szőröket és hasonló nem kívánatos dolgokat nem kézzel kell letakarítanunk. A fejre helyeztek egy lábbal is lenyomható pedált, amit megnyomva a forgókefe automatikusan megtisztítja magát.

DustSpotter LED-fények

A szívófejen led fényeket helyeztek el. Ez amellett, hogy kellemes dekorációs elem, azt szolgálja, hogy a lakás sötétebb zugait is bevilágítsa, ezzel segítve a hatékony porszívást.

Pure Q9 választék

3 különböző színben és felszereltségben kapható a porszívó:

  • Electrolux PQ91-40GG – Ez a gránit szürke, alap felszereltségű változat. Kiegészítőként résszívót és porkefét mellékelnek hozzá. 100 000 Ft körüli fogyasztói áron kapható.
  • Electrolux PQ91-50MB – A mahagóni bronz színű medium felszereltségű változat. Gyárilag mellékelt kiegészítők: porkefe, résszívó, teleszkópos cső . 110 000 Ft környéki áron kapható.
  • Electrolux PQ91-ANIMA – A szürke változat, állattartókra szabott felszereltséggel. Kiegészítői: porkefe, résszívó, puha kefe és mini szívófej állatszőr eltávolításához. Átlagosan 120 000 Ft -os árcédulával kapható.
Electrolux Pure Q9 porszívó bemutató videó

További információk az Electrolux porszívókról: electrolux.hu

Porszívó vásárlás előtt állsz? Ezt is érdemes elolvasnod:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved