Plus X díjban részesült a Gorenje WaveActive

A többek között háztartási gépek független tesztelésére szakosodott német ETM Magazin januári számában a Gorenje WaveActive generáció termékeit tesztelte.

A 2018-as évben jelent meg ez a termékcsalád, a januári tesztben a WaveActive mosógép és szárítógép egyaránt terítékre került.

Hirdetés

Gorenje 8 kg-os WaveActive szárítógép

Stabil, egyszerűen kezelhető felületét, hasznos programjait, figyelemre méltó szárítási hatékonyságát és „A+++” energiaosztály besorolását emelik ki a tesztben. Külön említést tesznek az IonRefresh programról, ami a szárításra használt levegőt negatív ionokkal dúsítja, ezzel semlegesítve az allergéneket és baktériumokat. Ez lehetővé teszi a ruhák mosás nélkül történő felfrissítését a Gorenje szárítógépében. Továbbá kiemelik az IonTech funkciót, ami hozzájárul a kevésbé gyűrött ruhákhoz a szárítási ciklus végén, így megkönnyítve a vasalást. A WaveActive szárítógép a 92,9%-os értékelést és „Sehr Gut”, azaz „Nagyon jó” értékelést kapott az ETM tesztelőitől.

Gorenje WaveActive 8 kg-os mosógép

A WaveActive mosógép esetében dícsérik az EcoCare funkciót, ami lehetővé teszi az energia és a víz további megtakarítását minden programban. A TimeCare programot, ami gyorsabb, de ugyanolyan hatékony mosást biztosít. Említik a DoseAid funkciót is, ami a kiválasztott mosási beállítások alapján javaslatot tesz a mosáshoz szükséges optimális mosószer mennyiségre. Az összeszerelés és a PowerDrive motor hatékonyságának tekintetében is erősnek találják a Gorenje WaveActive mosógépet. Nem utolsó sorban a könnyű, letisztult kezelést is az előnyökhöz sorolják. A tesztelők szerint a WaveActive készülékekhez kis túlzással valóban nincs szükség használati utasításra, remekül tükrözik a Gorenje „Life is Simplified”, (egyszerűbb élet) szlogenjét. Az értékelés a 8 kg-os mosógép esetében 91,6% a 100-ból.

A fenti 2 teszten történt kiváló eredményeknek is köszönhetően, a Gorenje WaveActive generáció készülékei elnyerték a rangos 2018/2019-es év Plux X díjat az ETM magazintól.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved