A gázüzemű tűzhelyek és főzőlapok sarkalatos elemei a gázégők. Ez az egyik első pont, amit megnézünk egy főzőfelületen. Ezért ma már számít a formája, kialakítása. Ráadásul a főzés első számú szabotőre, ha nem megfelelően funkcionál. Így a minősége és hatékonysága kiemelt fontossággal bír.

Gázégő „Made in italy”

Az egyszerre jó minőségű és esztétikus gázégő komoly mérnöki munkát és fejlesztéseket igényel, amire 1-1 márka külön nem minden esetben tudna kellő figyelmet szentelni. Ezért az egyik fontos szereplője a gyártásnak a Somipress nevű olasz cég. Az évtizedes múltra visszatekintő vállalat alumínium öntvények gyártására szakosodott. Számos világmárka gáztűzhely, kombinált tűzhely és gázfőzőlap kínálatánál is az ő gázégőikkel találkozhatunk.

Hirdetés
Alumínium gázégők

Federico Elisei, a vállalat értékesítési igazgatója hangsúlyozza, hogy büszkék az olasz tervezésre és gyártásra. Az esztétika és a szépségérzet mellett legalább olyan fontosnak tartja az 50 éves beszállítói múltjuk során szerzett tapasztalataikat a gyártásban. Arra is kitér, hogy manapság egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyártási folyamatok automatizálására, a versenyképesség fenntartásának érdekében. Mindezekhez hozzáadva a kiszámítható termékellátás és a garancia, ezek a „Made in Italy” legfőbb ismérvei.

100% -os újrahasznosíthatóság

Az alumínium egy 100%-ban újrahasznosítható fém, ebből kifolyólag a termelési ciklus körforgásként tud működni. A gyártásnál felhasznált alumínium egyre nagyobb része újrahasznosított. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél több újból feldolgozott anyagot használhassanak úgy a gyártáshoz a minőség romlása nélkül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved