Megkezdte az Intuitív termékcsalád beépíthető készülékeinek forgalmazását az Electrolux. Új technológiai megoldásokat, testreszabott működést és éttermi minőségi ételek elkészítésének lehetőségét ígéri a gyártó az új termékekkel. Mindezt új köntösbe is bújtatták. Az intuitív modelleket az úgynevezett skandináv dizájn szellemiségében tervezték.

Egyszerű kezelés, Okos megoldások

„A készülékek kezelése egyszerű, minden funkció logikus, szinte ösztönösen beállítható.” – Írja a gyártó az intuitív termékcsalád bemutatásában. Az ez irányba történt fejlesztések célja az, hogy az eszközök használatára mind kevesebb figyelmet kelljen fordítanunk. Ez most egy meghatározó piaci trend, más márkákkal egyetemben az Electrolux is felismerte ennek szükségességét és természetesen marketing erejét.

Hirdetés

Az okos megoldások a sütők esetében az összetettebb ételek profi elkészítésében hivatottak segíteni. A speciális sütési programoknak köszönhetően egyes bonyolult ételeknél csak az előkészítés feladata hárul ránk, a sütési időt, hőmérséklet és egyéb beállításokat a készülék maga irányítja.

Új termékcsalád különböző igényekre

Az Electrolux intuitív beépíthető konyhagépek 3 különböző kategóriába lettek sorolva, a különböző felhasználói igények szerint:

  • FLEX termékek: Kényelmes, időtakarékos megoldásokat vonultatnak fel azok számára, akik nem tudnak vagy szeretnének sok időt szánni a konyhai teendőkre
  • PRO termékek: Fejlett, innovatív megoldások azok számára, akik lelkesek és kísérletezők a konyhában
  • SENSE termékek: A maximalistáknak, „akik a konyhában is csak a legjobbal érik be”

Az Electrolux intuitív beépíthető konyhagépek termékcsaládja a beépíthető sütők, indukciós főzőlapok, beépíthető mosogatógépek, beépíthető hűtőszekrények és a páraelszívók termékköreiben is képviselteti magát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved