Ezek voltak a legfelkapottabb sorozatok 2020-ban

Már két előző cikkünkben is foglalkoztunk a Google Trends 2020-as keresési TOP listájával. Ebben a bejegyzésben megnéztük, hogy melyik volt a 10 legkeresetteb elektronikai cikk. Ebben az írásban pedig az év legtnagyobb érdeklődést kiváltó filmjeit mutattuk be. A következőkben pedig megnézzük, mik voltak a TOP sorozatok 2020-ban a magyar google keresési statisztikák alapján.

10. – Fogd a kezem

A 10. legtöbb google kereséssel egy török sorozat büszkélkedhet. A két évaddal rendelkező történet a szokványos szappanopera narratíváknál egy fokkal összetettebb, talán ennek is köszönheti népszerűségét. A Fogd a kezem (Elimi birakma) egyébként egy koreai sorozat adaptációja.

Hirdetés
Fogd a kezem (Elimi birakma) előzetes

9. – Tudhattad volna

Az HBO minisorozata egy dráma-thriller David E. Kelley, a nagy sikerű Hatalmas kis hazugságok forgatókönyvírójának nevével fémjelezve. A hangulata nagyban hajaz is az említett szériára. A történet központi szereplői Grace és Jonathan (Nicole Kidman és Hugh Grant) az arisztokratikus New York-i milliő idillikus életet élő házaspár. Egy erőszakos haláleset azonban felborítja addigi életüket… Remek színészi teljesítmények, az utolsó pillanatig kitartó feszültség, gyönyörű képek jellemzik a sorozatot, így méltó a Top 10 sorozat 9. helyére.

Tudhattad volna (The Undoing) előzetes

8. – Bödörék

A TV2 sorozata a hazai készítésű szériák reneszánszának egyik jeles végterméke. A teljes címén „Egyszer volt Budán Bödör Gáspár” című széria egy vidékről Budapestre költöző egyszerű család történetét kezdte el mesélni, Stohl András főszereplésével. Azonban a kezdeti lelkesedés után sok néző elpártolt tőle, így a készítők 6 epizód után szabadságra küldték a produkciót.

Bödörék előzetes

7. – Álmodozó

Egy török telenovella, főszerepben a „török Jason Momoaként” is emlegetett Can Yamannal. Nincs több kérdésünk 🙂

Álmodozó előzetes

6. – Vaják

Az év talán legjobban várt Fantasy sorozata. A Trónok harca lehetséges utódjaként lengették be ezt a regény/videójáték adaptációt, nem is kérdés, hogy nagy érdeklődés övezte. A mágiával és mesebeli lényekkel tarkított világban játszódó történet főszereplője Ríviai Gerált, a vaják, Henry Cavill megformálásában. A sorozat első évada körüli felhajtás a 6. helyre volt elég a sorozatok google keresési TOP listájában.

Vaják (The Witcher) előzetes

5. – Kegyetlen város

A magyar google keresések 5. leggyakrabban előforduló sorozata szintén egy török telenovella.

Kegyetlen város előzetes

4. – Apatigris

A magyar vígjátékok egyik legszerethetőbb mellékszereplője, Sherer Péter saját sorozatot kapott. A három lányát egyedül felnevelő férfi ötvenhez érve úgy dönt, hogy miután kirepültek a gyerekek a fészekből, párkeresésbe kezd. A magyar google keresések alapján ez a sorozat a TOP10 4. helyére futott be.

3. – Mellékhatás

Újabb magyar produkció a TOP sorozatok 10-es listáján. Az RTL Klub műsorán két évadon keresztül, heti rendszerességgel jelentkező széria üdítő színfolt a komédiáktól hemzsegő hazai kínálatban. A dráma és akció elemeket egyaránt ötvöző történet több érzékeny témába is belekóstol. Hogy csak néhányat említsünk: család, gyerekvállalás és béranyaság. A Mellékhatást sokan az elmúlt évek legnagyobb kritikai sikerét elérő magyar sorozathoz, az Aranyélethez hasonlítják.

Az előzetes linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=fNdCT0-F6XY

2. – Bátrak földje

A kosztumös napi sorozat egy szintén magyar termés. ” Kalamár Tamás vadonatúj napi telenovellája egy szerelmi négyszögről szól: egy bárókisasszony, egy hű szolgálólány, és két rivális férfi küzdelméről az igaz szerelemért. A romantikus történet 1865-ben játszódik, amikor a rang és a származás ereje még legyőzhetetlennek tűnt. Ám a szívnek már akkor sem lehetett parancsolni, így a Bátrak földje szereplői a hazugságok, az intrikák, de még akár életek kockáztatása árán is készek mindent megtenni a boldogságért, a sikerért és a happy end-ért.” – írja a port.hu a műsor tartalmáról. 2020-ban a magyar google keresések második legnépszerűbb sorozatával állunk szemben, a műfaj kedvelőinek kötelező darab.

Az előzetes linkje:

https://www.youtube.com/watch?v=kqebvDoMsI4

1. – Mintaapák

Az első helyezett sorozat körül szép kis slamasztika alakult ki a 2020-as évben. Történt ugyanis, hogy az első évad után a készítők lecserélték Fenyő Ivánt az egyik kulcsszereplő szerepében, amin felháborodva a szereplőgárda számos tagja otthagyta a sorozatot. Arról is szóltak pletykák, hogy akár a folytatás is bizonytalanná vált ezáltal, de végül új színészekkel folytatták a szériát. A történet egyébként 4 különböző beállítottságú apuka napjait kíséri figyelemmel.

Mintaapák előzetes

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és értesülj elsőként legújabb híreinkről. ? –>Facebook oldalunk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved