Ősszel érkezik az Utódlás 3. évada

Az HBO sikeres sorozatának folytatása már egy év csúszásban van az eredetileg tervezetthez képest, ami természetesen a covid járvány számlájára írható. Konkrét premier dátum még nincs, de azt már tudjuk, hogy a forgatások idén gőzerővel megkezdődtek és a tervek szerint az Utódlás (Sucession) az idén ősszel tovább folytatódik.

Kik azok a Roy-ok és miért várjuk vissza őket?

Azok kedvéért, akik számára még ismeretlen a sorozat. Egy nemzetközi médiabirodalom multimilliárdos alapítójának és családjának az életébe nyerünk betekintést, ami trash dráma a javából. Apa, miután megcsapja a halál szele, belengeti hogy ki szeretné választani gyerekei közül az utódját a cégvezetésben. Ezzel be is indul a hatalom csúcsa utáni versengés. Főszerepben egy család, akik a fényűző kalitkájuk rácsai közül mit sem látnak az emberiség 99 százalékának világából és a rideg, minden őszinteségtől mentes emberi kapcsolataikban vergődve élik tragikomikus mindennapjaikat.

Hirdetés

Az új évad

A sztori folytatásáról nem sokat lehet tudni. A 2. szezon egy meglehetősen „hűha” cliffhangerrel végződött, amikor is mindenki arra számított hogy a letört szarvú Kendall Roy elviszi a balhét a nyilvánosság előtt néhány a vállalat szekrényéből kihullott csontváz miatt. De az utolsó pillanatban váratlanul ehelyett teljes mellszélességgel beleáll a nagyhatalmú apjába… Az ebből eredő konfliktusok garantáltak, amit a nem rég a 3. évadhoz kiadott ízelítő előzetes is alátámasztja azt.

Utódlás sorozat 3. évad előzetes

Várhatóan minden fontosabb szereplőt viszontlátunk az utolsó negyedévben érkező epizódokban. Emellé pedig néhány igen hangzatos név is felkerül a stáblistára. Ilyen az Oscar-díjas Adrian Brody, Alexander Skarsgård vagy éppen Hope Davis. Így hát minden okunk meg van rá, hogy a második évadhoz hasonlóan erős produkciót várjunk idén ősszel.

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és elsőként értesülhetsz legújabb híreinkről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved