Candy Bianca okos mosógép bemutató videó

A Candy Bianca egy Smart mosógép, ami nem csak külsőre modern és innovatív, de belső tekintetében is tartogat néhány remek tulajdonságot. A legfontosabbakat kiemeljük az alábbi bemutató videó alatt.

Candy Bianca elöltöltős mosógép bemutató videó

Ami egyből szembetűnik, hogy az extra nagy, szélekig kieresztett ajtónyílás majdnem a mosógép tetejéig ér, így a tekerőgomb a mosógép szélére költözött. Egyéb kezelőfelületet vagy kijelzőt pedig nem is találunk a masinán.

Hirdetés

Ha már tekerőgomb: nem akármilyen vezérléssel rendelkezik a Candy Bianca. Az említett gomb egyben érintőkijelző is és a Smart Ring elnevezést kapta. Ennek és az egészen leegyszerűsített menürendszernek köszönhetően a mosógép minden funkcióját elérjük és vezérelni tudjuk ezzel az egyetlen kezelőszervvel.

További kiemelt tulajdonságok

  • Zoom funkció: „A Zoom-nak köszönhetően Bianca képes minden szövettípust, minden mosóprogramon kevesebb, mint egy óra alatt kimosni – lenyűgöző eredménnyel.” – írja a gyártó. Szám szerint ’59’ perc alatt ígérik bármilyen típusú textília kimosását.
  • Hangvezérlés: A Candy okostelefonra letölthető „Simply-fi” applikációján keresztül a mobil eszközünk segítségével hangvezérlés által is elindíthatunk egy előre bekészített mosási programot. Ezen felül az alkalmazás figyelmeztetést küld a program végeztének közeledtével is.

Természetesen ezeken felül is villant további felhasználóbarát tulajdonságokat a Candy Bianca. A videó megtekintésén kívül érdemes elolvasni a gyártó idevágó termékoldalát is: Candy.hu

Cikkünkben az ideális mosógép kiválasztásában nyújtunk segítséget.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved