Samsung AirDresser – a gardrób, ami felfrissít?

Sasmung AirDresser- egy szekrény, ami felfrissíti a ruháinkat.

Nehéz hová tenni (fejben) a Samsung, hamarosan világszerte forgalomba kerülő készülékét, az AirDresser -t. Először is felmerül egy banális kérdés: “minek nevezzelek?” Adott egy gép, amit kívülről, első ránézésre egy szuper keskeny hűtőszekrénynek gondolnánk. De aztán kinyílik az ajtó és valami egészen különös tárul elénk. És ez a valami már inkább hasonlít egy sci-fi filmből kivágott szuper high-tech gardrób szekrényre.

A Samsung AirDresser ugyanis egy ruhák frissítésére, szagtalanítására tervezett gép. A szekrény belsejében egy speciális vállfára helyezzük a levetett inget vagy akár női ruhát. Ezt követően becsukjuk, a külső vezérlőfelületen elindítjuk a ciklust, az AirDresser pedig gőzfunkció és magas nyomású levegő kombinációjával a felfrissíti a behelyezett textíliát.

Az AirDresser belseje

Szagtalanítás

Az AirDresser szűrő funkciója lebontja az izzadság, a dohányzás és az ételek által okozott szagok részecskéit. Mindezt bármilyen tisztítószer segítsége nélkül.

Miért hasznos az AirDresser

A Samsung a következővel magyarázza a készülék létjogosultságát: Amikor 1-2 ruhadarab kiöblítésére van csak szükségünk, olyankor sem idő, sem pedig energiatakarékosság szempontjából nem célszerű elindítani egy mosó -szárítógép programot. Ezekre az esetekre ideális megoldás az AirDresser. Továbbá öltönyök és más olyan érzékeny ruhák kíméletes otthoni frissítésére is alkalmas, amelyeket más esetben a ruhatisztítóba kellene elvinnünk.

Nem gondoljuk, hogy a közeljövőben az átlagos háztartások millióinak kedvenc eszközévé válhat egy ilyen készülék. De arra jó esély van, hogy meg fogja találni a szűkebb, de annál lelkesebb közönségét.

Az alábbi videó szemlélteti a szekrény használatát:

Samsung AirDresser

Forrás: Samsung

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved