Új taggal bővülhet a Samsung Galaxy S21 család

Az idén már bemutatott Samsung Galaxy S21 telefonok egy új modellel egészülnek az utolsó negyedévben. Elsőként a tavalyi S20-as szériánál adtak ki egy FE (Fan Edition) modellt, ami a zászlóshajóknál valamivel gyengébb paraméterekkel rendelkezett, de cserébe pénztárcabarátabb árazást kapott.

A Samsung Galaxy S21 FE esetében sem várható ez másképp, a pletykák szerint 2021 októberében megérkező mobil 4G-s változatára 999 dolláros, az 5 G-sre pedig 1149 dolláros áron számíthatunk. Ez ránézésre sem a kezdő ár, garanciát arra, hogy nem csak nevében fogja az új modell az S21 család többi tagját megidézni.

Hirdetés

Galaxy S21 FE tulajdonságok

Mit fog nyújtani a telefon? A kijelzőről több egymástól eltérő híresztelés is van, de a legelfogadottabb az a verzió, ami szerint 1080 x 2340 felbontású super amoled kijelzővel lesz ellátva az S21 FE. Nagy valószínűséggel 120 Hz -es képfrissítéssel fog dolgozni. A képernyő mérete 6,4″ lehet, maga a készülék pedig az tavalyi Galaxy S20 FE-ből kiindulva szinte biztos, hogy IP68-as tanúsítvánnyal fog rendelkezni, tehát por- és vízálló lesz.

Samsung Galaxy S21 FE koncepció vidó – Letsgo Digital

A fenti nem hivatalos videót a Letsgo Digital készítette az eddig tudott vagy tudni vélt információk alapján a készülékről.

A várakozások szerint 3 darab hátsó kamerát fog kapni az FE, 12 Mp, 12 Mp ultraszéles és 8 Mp felbontással. Az előlapi kamera pedig 32 Mp-es lehet. A Samsung Galaxy S20 FE példájából kiindulva, aminek a 4G-s és 5G-s verziója más-más lapkakészletet kapott, idén is számíthatunk erre. Típus szerint a Snapdragon 888 kerül elő leggyakrabban lehetőségként 6 vagy 8 GB RAM-mal megtámogatva. Az akkumulátor 4500 mAh is lehet, ami azt jelentené, hogy az FE modell üzemidő terén akár felül is múlhatja a már kiadott S21 modelleket.

A nem megerősített októberi megjelenésig valószínűleg még több és biztosabb információ is napvilágot fog látni a Samsung Galaxy S21 FE-ről.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved