A Free Guy színre lépett – Mozi hétvégi Toplista

free guy film - hétvégi top lista borítókép

Az előző hétvégi időszakhoz képest ha nem is sokkal, de romlott a mozi látogatási kedvünk. Az augusztus 05-08. között mért időszakban 167 924, míg az elmúlt hétvégén 154 340 jegyeladás történt a Filmforgalmazók Egyesülete közzétett adatai alapján.

TOP 3

Rögtön az első helyen indított a Free Guy, Ryan Reynoldsal a főszerepben. A 12 karikás akció-vígjáték a címszereplő fickóról szól, aki egy nap ráébred, hogy ő csak statiszta egy videojátékban. A műfajban szokatlan alapötletre épített filmbe nagy bizalmat fektetett a gyártó Twentieth Century Fox. A költségvetése 100 millió dollárra rúg, ennek ellenére a legtöbb aktuális premierrel ellentétben ezt a filmet nem mutatták be a mozikkal párhuzamosan egyik streaming szolgáltatónál sem. 55 105 magyarországi nézőjével megelőzi a Dzsungeltúra két héttel korábbi első hétvégés teljesítményét ( 52 649).

Hirdetés
Free Guy magyar nyelvű előzetes

A második helyen a már emlegetett Dzsungeltúra végzett, ami 16 888 látogatót vonzott. Az előző hétvégén ez a szám még a Top 3-ba sem juttatta volna be a Dwayne Johnson kalandfilmjét, amiről korábbi összefoglalónkban írtunk bővebben.

A The Suicide Squad–Az öngyilkos osztag premier hétvégéjén első helyen nyitott a top listán 43 456 eladott jeggyel, de a lelkesedés jócskán csökkent a film iránt a második hétre. 08.12-15. között már csak 16 610 néző volt kíváncsi a filmre, amivel a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi rangsorban.

A negyedik

A Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája szintén friss premier, a horror-thriller műfajt képviseli. Az első rész alapsztorija ez volt: „Hat ember összezárva találja magát egy menekülőszobában, ahonnan csak egy újabb menekülőszobába vezet kijárat – és aki hibázik, az nem pontot veszít, hanem az életét.” A folytatás a játék két túlélőjéről szól, akik elhatározzák, hogy leleplezik a halálos játék hátterében álló embereket. De tervük fordítva sül el és egy újabb játszmában találják magukat, amiben az életük a tét. A 16 éves korhatár karikát kapó film 11 527 jegyeladásával lecsúszott a dobogóról, negyedik helyen nyitott a pénztáraknál.

Végtelen útvesztő 2. magyar nyelvű előzetes

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és elsőként értesülhetsz legújabb híreinkről. ? –>Facebook oldalunk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved