Kezdőlap Szórakozás Sorozat A Stranger Things 4. évada sötétebb lesz, mint az eddigiek

A Stranger Things 4. évada sötétebb lesz, mint az eddigiek

Eleven és társai, ahogy már a legutóbb kiadott rövid trailerből is kiderült, 2021-ben már biztosan nem térnek vissza a Stranger Things 4. évadában. A premier dátum 2022 lesz, de pontosabbat még nem tudunk. Addig is nézzük, az eddig elszórt morzsák alapján milyen is lesz az új évad.

Stranger Things 4. évad előzetes

Történet

A 3. szezon fináléjában végignézhettük, ahogy Jim Hopper sheriff az életét adja, hogy megmentse a többieket. A záró képkockák azonban azt a reményt keltették, hogy valahogyan mégis túlélte. Egy azóta kikerült kedvcsinálóban már láthattuk is, hogy egy Isten háta mögötti, feltehetően orosz börtön cellájában raboskodik éppen. Hőseink erről mit sem sejtve gyászolják a marcona rendőrt, mi nézők pedig azon törhetjük a fejünket, hogy vajon hogyan fog folytatódni a történet.

Az több, a sorozatban játszó színész szájából is elhangzott az utóbbi időben, hogy a 4. évad minden eddiginél sötétebb, félelmetesebb lesz. Ezt az irányvonalat már az előző fejezeteknél is érezhettük, ezért egyáltalán nem meglepő. A történet több jövőbeni problémájára a karakterek múltjában fog rejleni magyarázat, erre utalnak több interjúban. Konkrétan az hangzott el, hogy Eleven és Hopper sheriff esetében is számíthatunk ilyesmire.

Az már tudható, hogy az új szezon 9 epizódból fog állni. Az első rész pedig a „The Hellfire Club” címet kapta. Érdekesség, hogy a sorozatot jegyző Duffer fivérek az eddigi évadok során már javában forgattak, mire lezárták a Stranger Things aktuális történetét. Nagy valószínűséggel a Covid okozta kényszerpihenő miatt, de az a hír járja, hogy 4. évadnak már a forgatás kezdetére elkészült a teljes forgatókönyve. Hogy emiatt egy sokkal kiforrottabb sztorit kapunk vagy éppen ellenkezőleg, a spontaneitásából fog veszíteni a történetvezetés, ezt csak 2022-ben dönthetjük el.

Addig is várjuk a Stranger Things 4. évadának első beszédesebb előzetesét, ami talán nem is olyan soká meg fog érkezni.

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és elsőként értesülhetsz legújabb híreinkről. ? –>Facebook oldalunk

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved

Exit mobile version