Ezek voltak a legnézettebb filmek a moziban – heti Top lista

legnézettebb filmek heti top lista

Az azt megelőző hét (07.29.-08.01.) 163 976 nézője után ha egy leheletnyivel is, de a múlt hétvégén tovább nőtt a magyar mozik nézőinek száma, 167 924 -re. Azt a hétvégét két friss premier, a Dzsungeltúra és az Idő dominálta, nézzük változott-e valami a múlt hét csütörtöktől vasárnapig mért időszakban.

A Top mozifilmek

Friss belépőként, csörtöki (08.05) premierrel rögtön az első helyre ugrott a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag. A 2016-os DC film folytatásánaként / remakejeként készült mozi előkészületeiről már sokat hallhattunk. Kezdve onnan, hogy az első részt rendező David Ayer-től elvették a producerek a végső vágás jogát és az ő állítása szerint a végeredménynek köze sincs ahhoz a filmhez, amit vászonra álmodott. Folytatva azzal, hogy az írói és rendezői székbe a konkurens Marvel univerzúm kirúgott direktorát szerződtették, James Gunn-t. Ő a Galaxis őrzői filmekkel már bizonyította, hogy képes egy képregényt sikeresen filmre adaptálni. Nos, a film elkészült és a hétvégén 43 456 nézőt csábított be a magyar mozikba. Ezzel egy hét után letaszította az első helyről az egyébként jobb első hétvégét ( 52 469 néző) produkáló Dzsungeltúrát.

Hirdetés

A második legnézettebb film a hétvégén a Dzsungeltúra volt, 35 780 eladott jeggyel. Ez 30%-os visszaesés az előző héthez képest, de nem féltjük Dwayne Johnson-t és csapatát. Kíváncsian várjuk, mit hoznak ki ebből a hétből.

Az előző hétvégi harmadik helyezett Croodék: Egy új kor tapodtat sem mozdult a pozíciójáról. Igaz, hogy bevétele alapján csak 4. helyre került volna, de a 19 561 néző a dobogó harmadik fokán tartotta a Dreamworks stúdió animációs kalandfilmjét.

M. Night Shyamalan thrillere, az Idő (Old) is 30%-os nézőszám csökkenéssel a premier hetében megszerzett második helyről visszaesett a negyedikre. 18 113 látogatója volt az egyébként 16 -os korhatár besorolású filmnek.

A Dzsungeltúráról, az Időről és a Croodék: Egy új kor-ról részletesebben értekeztünk múlt heti nézettségi összefoglalónkban:

A cikkhez a Filmforgalmazók Egyesületének közzétett adatai kerültek felhasználásra.

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és értesülj elsőként legújabb híreinkről. –>Facebook oldalunk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved