Új Samsung Hybrid Flex kijelző – Csúszik, hajlik

Hamarosan kezdődik a 2023 -as CES expo, ahol a vezető technológiai gyártók minden évben prezentálják legfrissebb fejlesztéseiket, kutatási irányaikat. A Samsung itt tervezi bemutatni új kijelző koncepcióit, ezekről elöljáróban egy sajtóközleményben osztottak meg részleteket. Ez alapján egyértelműen a hajlítható és szétcsúsztatható mobileszközök új generációiban képzelik el a jövőt, amelyek egyszerre szolgálhatnak mobiltelefonként és táblagépként vagy növelhető kijelzős laptopként.

Ezek izgalmas ötvözete a Flex Hybrid kijelző, aminek az egyik fele hajlítható, a másik fele szétcsúsztatható. Így egy átlagos okostelefon méretű kijelzőt két lépcsőben 10,5″ és 12,4″ col méretűre is növelhetünk.

Hirdetés
Samsung FLEX HYBRID kijelző

A Galaxy Z Fold és a Galaxy Z Flip, illetve úgy általában a hajlítható mobiltelefonok egyelőre egészen kis szeletet hasítanak ki a globális eladásokból. Ennek ellenére jól látszik, hogy a Samsung a prémium szegmens középtávú jövőjét a hajlítható, illetve csúsztatható kijelzős technológiákban képzeli el.

Forrás: Samsung

Tetszett a cikk? Kedvelj minket facebook-on és értesülj elsőként legújabb híreinkről. –>Facebook oldalunk

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Hozzászólás elküldése
Neved